Online komunita

Prečo byť v komunite podnikateľov a manažérov (Adset Biznis Network)?

Budeš mať všetkých členov komunity na 1 mieste a kedykoľvek k dispozícii

Komu napíšeš v komunite, vie že si člen a odpíše ti. Nie ako LinkedIn či iné FREE platformy, kde Vám chce každý len predať svoj produkt či službu.

  • Skôr spolupracuješ s ľudmi, ktorý ťa len tak oslovia (zavolajú, napíšu mail, či napíšu na linkedin), alebo skôr s niekým, kto príde za tebou s referenciou od tvojho známeho?
  • A preto budujeme komunitu, aby v rámci komunity si mal už hneď bližší kontakt a vybudovaný vzťah ale aj keď budeš niečo potrebovať na druhej strane krajiny, tak tým, že dotyčný vie že si členom komunity, tak ti pomôže.
  • Môžeme sa dostať takto k omnoho viac relevantným ľuďom za oveľa kratší čas.

Mobilná appka pre komunitu

Čo nájdeš v mobilnej appke pre našu komunitu?

  • Budeš mať k dispozícii všetkých členov komunity po celom Slovensku.
  • Mať kontakty všade sa oplatí, čo povieš? Budeš mať prehľad, kto je z akej firmy, čomu sa venuje, aké má hobby, aby ste sa vedeli naladiť na rovnakú vlnu, a kľudne sa skontaktujte a dohodnite biznis, poraďte si a pod.

Nemusíš si zapisovať všetky kontakty do zápisníka počas stretnutia a ľutovať, že si niekoho vynechal, zabudol alebo nedal vizitku. Online priestor nám umožňuje byť naozaj efektívny, nech na stretnutí sa venujeme tomu čo je dôležité a nie to, čo vieme mať zautomatizované a zbytočne by ti ubralo z času.

Hľadáš nejaký kontakt a chceš vedieť, či ťa niekto s členov nevie prepojiť? Alebo máš problém, na ktorý by si chcel vedieť všeobecné názory alebo názory jednotlivcov z konkrétnych podnikateľských oblastí? Alebo si chceš urobiť očko u ostatných a ukázať, že si ochotní poradiť? To všetko riešime v internom diskusnom fóre.

  • Využívaj sieť benefitov. Keď si člen, máš výhody, ktoré môžeš využívať u jednotlivých partnerov. Ty výhodne nakúpiš, alebo dostaneš nejaký darček a ešte podporíš ďalšieho podnikateľa z komunity a podporuješ aby sme si podporovali biznis navzájom.
  • A to isté môžeš urobiť aj ty, a môžeš dať členom komunity nejaký benefit, ak u teba nakúpia. Takto motivuješ k nákupu, získavaš pozitívne referencie a buduješ hlbšie vzťahy s členmi komunity. Napíš nám a zaradíme aj teba a tvoju firmu do siete benefitov.

Budeš mať vždy prehľad o neformálnych networkingoch či iných dôležitých podujatiach.

Zoznam odporúčaných biznis eventov, školení a pod.

Potrebuješ poradiť od odborníka? Kontaktuj našich odborných poradcov (Právnikov, účtovníkov a pod.)

Biznis talk

Pozri si jedno z našich videí ..

Biznis polícia

Pozri si jednu z epizód.